Öntapadós tapéta, matrica, fólia

webáruház - Magyarország legnagyobb online

öntapadós tapéta, matrica, fólia

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Üzleteink nyitvatartása
Add el te!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow Öntapadó tapéta, öntapadós fólia
Öntapadó tapéta, öntapadós fólia

 

A dc-fix  öntapadós tapéta, öntapadós fólia termékeket egyedi formában tudja betervezni az otthonában. Akár hagyományos, klasszikus, elegáns, akár játékos, modern a szemlélete a kreativitás nem ismer határokat.  Ha falakat, ajtókat, bútorokat, padlókat és üveget ragaszt le vele akkor biztosan jó döntést hozott.

 

 Bútorfóliák

 

Ezzel a felújítási és szépítési módszerrel a tiszta és egyszerű feldolgozásban nagy előnyre tesz szert. Nem számít, ha nagy vagy kicsi felületeket szeretne bevonni, minden célra megtalálja a megfelelő dekorációs fóliát. A funkcionális öntapadós fóliák segítenek megvédeni Önt a naptól és a kíváncsiskodó szemektől és különben pedig jól néznek ki. Kiszűrik a nap káros sugárzását, a hősugarakat és az ibolyán túli sugárzást.

 

 Betekintést akadályozó öntapadós fóliák

 

A dc-fix és az Alkor öntapadós tapétákon kívül még forgalmazzuk a Gekkofix öntapadós termék családot. Ha kérdései vannak a termékekkel kapcsolatban, írjon egy e-mailt  Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez címre vagy telefonáljon a +361 788 5095 számra.

 

; ; ; ; ; ; ; ; 

 

 

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető,  Hajlék-2000 Kft üzletei és öntapadós tapéta web áruháza.