Öntapadós tapéta, matrica, fólia

webáruház - Magyarország legnagyobb online

öntapadós tapéta, matrica, fólia

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Üzleteink nyitvatartása
Add el te!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow Még mire használható az öntapadós tapéta?
Még mire használható az öntapadós tapéta?

 

  1. Bármelyik szobai, előszobai bútor felújítható a famintás öntapadós tapétákkal, amelyek mintázata nagyon hasonlít az eredeti fa mintázatra. (pl. fenyő, dió, nyír, rózsagyökér, stb.)
  2. A konyhai, fürdőszobai bútorokra a márvány mintázatú a legmegfelelőbb, mert az eredeti bútorlapokra emlékeztet. Nagyon kedvelt a csempemintás öntapadós tapéta, amelyik egyszínű konyhai és fürdőszobai mintákkal egyaránt kapható. (pl. delfin, kagyló, csiga, pirospaprika, olívabogyó, stb.) a csempematrica egy-egy csempe díszítésére szolgál.
  3. Bársonyhatású (plüss hatású) tapéták kiválóan alkalmasak, kiállítások, rendezvények vagy installációk hátterének a borítására, ékszerboltok polcaira.
  4. Igen exkluzív hatást lehet elérni a kígyóbőrre-krokodilbőrre emlékeztető tapétákkal, amelyek 3-4 féle színben kaphatók.
  5. Nagyon különlegesek a fém hatású öntapadós tapéták, amelyekből készül, aranya és ezüst, mattban és fényesben, szálhúzott aranyban és ezüstben, különböző metál-hatásúak, amelyek autók, lap-topok, hangfalak stb. díszei lehetnek.
  6. Kedveltek az ajtó méretű famintás fóliák, mivel olcsón újjá lehet varázsolni a lakás bejárati ajtaját, vagy a szobák ajtóinak felújítását.
  7. Az öntapadós járólap házilagos kiszerelésben, felragasztható a különböző helyiségeknek megfelelő mintázatokban és stílusban. Kiváló a kopásállóságuk, jól tisztíthatóak.
  8. Konyhák díszei lehetnek a kedves, romantikus virágos fóliák, gyerekszobák dekorációi, az állatos figurák, öntapadós tapéták.