Öntapadós tapéta, matrica, fólia

webáruház - Magyarország legnagyobb online

öntapadós tapéta, matrica, fólia

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Üzleteink nyitvatartása
Add el te!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow d-c-fix glass öntapadós tapéta
d-c-fix glass öntapadós tapéta

 

Védelem a belátás és a napsugarak ellen.

 

Image Az életben vannak olyan helyzetek, amikor nem akarjuk, hogy mások lássanak minket. Az általunk kínált áttetsző fóliák biztos védelmet nyújtanak a kíváncsi tekintetek ellen. Akár színes, akár áttetsző nyomásos fóliáról van szó, mindegyik egyszerűen felragasztható az üveg- vagy tükörfelületekre és biztos védelmet nyújtanak. Az élményfürdőzés manapság a fürdőszobában kezdődik. Az általunk kínált áttetsző fóliák szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. A zuhanyfülkét néhány egyszerű kézmozdulattal korszerű belátásvédővel szerelhetjük fel.
Mindenki boldog, ha szikrázó napsütés van és gyönyörű az idő. A gond akkor kezdődik, ha a fény vakítóan erős és kellemetlenül felmelegíti a helységeket. Ez könnyen megakadályozható az ultraviola sugárzás ellen védelmet nyújtó árnyékoló fóliákkal, melyek visszatükrözik, és ezzel lényegesen csökkentik a meleg beáramlását.

 

A törött üvegcserepek komoly bosszúságot okozhatnak életünkben. Az általunk kínált biztonsági fóliával elkerülhetőek a balesetek és kellemetlen élethelyzetek. Üvegtörés esetén összetartja a szilánkokat és ezzel drótozott üveg-hatást ér el.

 

Ezzel a fóliával megakadályozható az át- és betöréskár, megfelelő védelmet nyújt a pinceablakok és más veszélyeztetett üvegfelületek számára.