Öntapadós tapéta, matrica, fólia

webáruház - Magyarország legnagyobb online

öntapadós tapéta, matrica, fólia

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Üzleteink nyitvatartása
Add el te!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow d-c-fix floor öntapadós tapéta
d-c-fix floor öntapadós tapéta

 

Image  Általános padlószőnyeg:
Szeretné konyhájában vagy fürdőjében otthonosabbá, szebbé varázsolni padlóját? Ezt könnyedén megteheti az általunk forgalmazott d-c-fix floor comfort csúszásgátló darabszőnyegekkel. Vízállóak, minden sima padlófelületre felhelyezhetőek. A különböző színek és formák kínálatából Ön biztosan megtalálja az ízlésének és igényeinek megfelelőt. A szőnyegek egyszerűen gyenge hatású tisztítószerrel lemoshatóak illetve mosógépben 40 fokon kimoshatóak.

 

 


Image Laminátbordűr:
Az általunk kínált új trend szerinti laminátbordűrökkel szobája padlójának is egyedi és felejthetetlen formát kölcsönözhet. Egyszerűen csak eltávolítja a hátsó fedőcsíkot, és folyamatosan görgetve felhelyezi a kiválasztott mintát a padlóra. A meleg sötétbarna mintákkal kitűnő kontrasztos hatást érhetünk el világosabb padlón. A csíkok találkozásához használjon hozzáillő sarokelemeket. Ezzel a gyors és hatékony módszerrel akár nagyobb hangsúlyt adhatunk a szoba egy részének pl.: étkezőnek, dolgozósaroknak.


 


Image Öntapadós padlóburkoló lapok:
Gyorsan, egyszerűen, mindenfajta komolyabb ráfordítás nélkül felújíthatja padlóját az általunk forgalmazott öntapadós d-c-fix floor classic padlóburkolóval. A 30,4*30,4 cm-es öntapadós lapokról egyszerűen csak eltávolítjuk a hátsó fedőfóliát, és egymás mellé helyezzük a padló teljes szélességében. Könnyedén és egyszerűen elérhetjük a kívánt hatást akár kő, csempe, parketta vagy márványmintás felületet szeretnénk elérni. A burkolólapok egy speciális védőfóliával kezeltek, így hosszú ideig kopásálló felületet biztosítanak számunkra.


 


Image  Csúszásgátló fürdőszobaszőnyeg tekercsben:
A lakás azon részeiben, ahol a padlót sok nedvesség érheti, azonban szeretnénk higiénikus, tiszta, csúszásmentes padlófelületet kialakítani, kitűnően használhatjuk az általunk forgalmazott d-c-fix floor comfort fürdőszoba-burkolót. Ideális konyhába, fürdőbe, szaunába és mosókonyhába. Kitűnően használható külső területekre is, mint terasz vagy erkély. Ragasztás nélkül könnyedén tapad a kívánt padlófelületre biztosítva számunkra a csúszásmentes közlekedést.