Öntapadós tapéta, matrica, fólia

webáruház - Magyarország legnagyobb online

öntapadós tapéta, matrica, fólia

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Üzleteink nyitvatartása
Add el te!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow d-c-fix deco öntapadós tapéta
d-c-fix deco öntapadós tapéta

 

Vonzó ötletek, hogyan dekoráljunk és javítsunk öntapadós fóliával.

 

ImageUni- és effekt típusú fóliák:
Elég a hétköznapok szürkeségéből, az általunk kínált uni vagy tükör hatású fóliával villámgyorsan felújíthatja régi szekrényeit, és új színt visz a lakásba.
Dekoráció wildlife fóliával: Jó barátnők körében mindig a legújabb divatirányzat a legfontosabb téma. A változatosság kedvéért ezúttal öltöztessük új ruhába a bútorainkat. Az általunk ajánlott wildlife öntapadós fóliával a legkülönlegesebb ötleteit is megvalósíthatja. Csak engedje szabadjára alkotóerejét és csodálkozzon, milyen hamar, szinte percek alatt elérheti a kívánt eredményt.


Image  Fémhatású fóliák:
Nem is lenne rossz egy kis dinamikát vinni az otthonunkba. A fémhatású fólia gyorsan sajátos hangulatot kölcsönöz a lakásnak. A fólia felragasztása nem igényel különösebb szakértelmet, a polcok és pl. hangfalak pillanatok alatt újjá varázsolhatók. Az eredmény rendkívüli hatás, és egyedi bútorok.


 

 

 

 

 

 

Gyermek dekorációs fóliák:
Ha még nincsen megfelelő ötletünk a gyermekek szülinapi zsúrjára az általunk kínált öntapadós gyerekmintás fóliák biztosan sikert aratnak majd. Igazi öröm lesz a lakás díszítése, sokféle lehetőség közül választhatunk, hogy a gyerekszobát megszépítsük.

 

Image Fa- és márványminta a konyhában:
Itt az ideje, hogy egy kicsit fűszeresebb hangulatot teremtsünk a konyhában. Az általunk kínált fa- fém-és márványmintás fóliák kombinációja az ínyencek számára is megoldást kínál, a hatás pedig meghökkentő lehet. A régi munkalapok, előlapok, akár a hűtőszekrény is, mintha új lenne, így a főzés is nagyobb öröm lehet számunkra.