Öntapadós tapéta, matrica, fólia

webáruház - Magyarország legnagyobb online

öntapadós tapéta, matrica, fólia

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Üzleteink nyitvatartása
Add el te!
Főoldal arrow Szállítási feltételek
Szállítási feltételek


A Hajlék-2000 Kft. az árucikkek mellett feltüntetett szállítási időn belül juttatja el a megrendelt árucikkeket a vásárlóihoz, a szállítási ellenérték megfizetése mellett. A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően legkésőbb 10-20 munkanap.

A "készlet erejéig" megjelöléssel ellátott árucikkekre 4-6 napos szállítási idő vonatkozik, illetve ezen árucikkek esetében előfordulhat, hogy a megrendelését sajnos nem tudjuk minden esetben teljesíteni. Amennyiben ez így történik, minden esetben értesítjük vásárlóinkat.

Áruátvétel

Az árut, a szállítás megrendelése esetén munkanapokon a szállító cégtől, munkaidőben az Ön által megadott megadott címen veheti át. Ha nem kért szállítást, akkor Budapesten az Öntapadós tapéta webáruház 1089 Budapest, Delej u. 43. szám alatti címen történik az átvétel.

Garanciális feltételek:
A garanciális igényeket a mindenkori hatályos jogszabályokat figyelembe véve a forgalmazónál vagy a forgalmazó által erre meghatalmazott képviselőjénél írásban kell bejelenteni: A Hajlék-2000 Kft. címére vagy e-mailon: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

 

Szállítási súlytáblázat:

 Csomagsúly  Szállítási díj a webáruházban
 0,1 – 3 kg 2500
 3,1 – 5 kg 3000
 5,1 – 10 kg 3500
 10,1 – 15 kg 4000
 15,1 – 20 kg 4500
 20,1 – 25 kg 5000
 25,1 – 31,5 kg 5500
 31,6 – 50 kg 6000

 

A bejelentésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:

  • a termék részletes adatait / a hiba rövid leírását stb. /, 

  •  az eladás időpontját és helyét, 

  •  reklamáció esetén a számlát minden esetben mellékelni kell.

A reklamáció megvizsgálásának és elbírálásának jogát a Hajlék-2000 Kft. fenntartja magának. A jogos reklamációnak elismert tapétát a Hajlék-2000 Kft. a vevő kérésére téríti, illetve új termékre cseréli

 

Az árucikkek cseréje:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Hajlék-2000 Kft. díjmentesen kicseréli abban az esetben, ha a tapéta felrakását a hiba észlelése utáni 3 tekercsnél abbahagyták, a hibás tapétán kívüli tapéták bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. Ha a cserét nem kívánja igénybe venni, a tapéta vételárát visszatérítjük Önnek, amennyiben a hibát a gyártó elismerte, illetve a sérülést a tapéta a szállítás során szenvedte el. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.
 

A vásárlástól való elállás joga:

A megrendelt tapéták és bordűrök esetében a kézhezvételétől számított 14 napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Hajlék-2000 Kft. a tapétáért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a tapéta visszaszolgáltatását követő harminc napon belül, abban az esetben, ha a tapéták bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a tapéta visszajuttatásának költségeit is Önnek kell viselnie.
 

Sikertelen kézbesítés:

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik. A szállító hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a szállítót terhelik.

 

Felelősség korlátozása:

A Hajlék-2000 Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Hajlék-2000 Kft. tapéta webáruház weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázis kapcsolatban (pl.: karbantartás miatt) bekövetkező hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a Webáruházban látható készlet ha a rendelés pillanatában nem áll rendelkezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.
Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Dokumentum letöltése (doc. fájlban)