Öntapadós tapéta, matrica, fólia

webáruház - Magyarország legnagyobb online

öntapadós tapéta, matrica, fólia

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Üzleteink nyitvatartása
Add el te!
Főoldal arrow Szállítási feltételek
Szállítási feltételek


A Hajlék-2000 Kft. az árucikkek mellett feltüntetett szállítási időn belül juttatja el a megrendelt árucikkeket a vásárlóihoz, a szállítási ellenérték megfizetése mellett. A szállítási idő a megrendelés leadását követő naptól kezdődően legkésőbb 10-20 munkanap.

A "készlet erejéig" megjelöléssel ellátott árucikkekre 4-6 napos szállítási idő vonatkozik, illetve ezen árucikkek esetében előfordulhat, hogy a megrendelését sajnos nem tudjuk minden esetben teljesíteni. Amennyiben ez így történik, minden esetben értesítjük vásárlóinkat.

Áruátvétel

Az árut, a szállítás megrendelése esetén munkanapokon a szállító cégtől, munkaidőben az Ön által megadott megadott címen veheti át. Ha nem kért szállítást, akkor Budapesten az alábbi üzleteinkben veheti át a tapétát:

Tapétacenter - 1047 Budapest, Perényi Zsigmond u. 47.
Tapétacentrum - 1081 Budapest, Kiss József u. 16.(Szilágyi utca 1/a felőli bejárat.)

Telefonos vagy emailes értesítést fog kapni, amikor átvehető a megrendelés. Kérjük, várja meg kollégánk jelentkezését!

Garanciális feltételek:
A garanciális igényeket a mindenkori hatályos jogszabályokat figyelembe véve a forgalmazónál vagy a forgalmazó által erre meghatalmazott képviselőjénél írásban kell bejelenteni: A Hajlék-2000 Kft. címére vagy e-mailon: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez

 

Szállítási súlytáblázat:

 Csomagsúly  Szállítási díj a webáruházban
 0,1 – 3 kg 2500
 3,1 – 5 kg 3000
 5,1 – 10 kg 3500
 10,1 – 15 kg 4000
 15,1 – 20 kg 4500
 20,1 – 25 kg 5000
 25,1 – 31,5 kg 5500
 31,6 – 50 kg 6000

 

A bejelentésnek tartalmaznia kell az alábbiakat:

  • a termék részletes adatait / a hiba rövid leírását stb. /, 

  •  az eladás időpontját és helyét, 

  •  reklamáció esetén a számlát minden esetben mellékelni kell.

A reklamáció megvizsgálásának és elbírálásának jogát a Hajlék-2000 Kft. fenntartja magának. A jogos reklamációnak elismert tapétát a Hajlék-2000 Kft. a vevő kérésére téríti, illetve új termékre cseréli

 

Az árucikkek cseréje:

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Hajlék-2000 Kft. díjmentesen kicseréli abban az esetben, ha a tapéta felrakását a hiba észlelése utáni 3 tekercsnél abbahagyták, a hibás tapétán kívüli tapéták bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. Ha a cserét nem kívánja igénybe venni, a tapéta vételárát visszatérítjük Önnek, amennyiben a hibát a gyártó elismerte, illetve a sérülést a tapéta a szállítás során szenvedte el. Kérjük, hogy ha sérülést észlel az átvett terméken, értesítse Ügyfélszolgálatunkat.
 

A vásárlástól való elállás joga:

A megrendelt tapéták és bordűrök esetében a kézhezvételétől számított 14 napon belül Önnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Hajlék-2000 Kft. a tapétáért kifizetett vételárat visszatéríti Önnek legkésőbb az elállást, illetve a tapéta visszaszolgáltatását követő harminc napon belül, abban az esetben, ha a tapéták bontatlan csomagolásban, hiánytalan méretben és épségben kerülnek visszaszállításra üzleteink egyikébe. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a tapéta visszajuttatásának költségeit is Önnek kell viselnie.
 

Sikertelen kézbesítés:

Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik. A szállító hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben a szállítót terhelik.

 

Felelősség korlátozása:

A Hajlék-2000 Kft. nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:
- Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a Hajlék-2000 Kft. tapéta webáruház weboldalára, ott megrendelést adjon le.
- Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.
Az Internet kapcsolatból, illetve az adatbázis kapcsolatban (pl.: karbantartás miatt) bekövetkező hibákból adódó károkért felelősséget nem vállalunk. Fenntartjuk a jogot az akciós és az egyéb árak megváltoztatására, illetve az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére. Fenntartjuk a jogot, (és annak lehetőségét), hogy a Webáruházban látható készlet ha a rendelés pillanatában nem áll rendelkezésre, ezért a Felhasználót (Vevőt) nem tudjuk kiszolgálni a kért termékkel. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.
Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Dokumentum letöltése (doc. fájlban)