Öntapadós tapéta, matrica, fólia

webáruház - Magyarország legnagyobb online

öntapadós tapéta, matrica, fólia

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Üzleteink nyitvatartása
Add el te!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow d-c-fix wall öntapadós tapéta
d-c-fix wall öntapadós tapéta

 

Image Csempematricák:
 Szeretne egy kis színt vinni a fürdőszobába? Az általunk forgalmazott csempematricákkal gyorsan, szinte teljesen új burkolatot és stílust adhat fürdőjének. Egyszerűen csak fel kell ragasztania az ízlésének megfelelő matricát a kívánt csempefelületre és az eredmény azonnal látható lesz. A csempematricákat 14,6 x 14,6 cm-es nagyságban, a legkülönfélébb színekben és mintákban (pl.: mozaik, konyha-, virágmintás) forgalmazzuk annak érdekében, hogy Ön ki tudja választani a berendezésének és elképzeléseinek megfelelőt. Ha ennél merészebb szeretne lenni, választhatja a legújabb trend szerinti metál színeket, amely biztosan felhívja a figyelmet fürdőszobája egyedi kialakítására. A csempematricák kitűnően felhasználhatóak a sérült vagy elrepedt csempék hibájának elfedésére is, tisztítása a csempefelülettel azonos módon a szokásos tisztítószerekkel lehetséges.

 

Image Öntapadós bordűrök:
Hasonlóan a csempematricához egyszerűen csak eltávolítjuk a fedőcsíkot, és görgetve felragasztjuk a kívánt felületre. Kitűnően fel tudjuk dobni a régen felrakott tapétát vagy festett falat a lakásban, illetve mintájától függően a lakás más részein is (konyha, fürdő) használhatjuk dekorelemként különböző felületekre.

 

 

 

 

 

Image Csempemintás vinyl falburkoló:
A lakás bármely részén, ahol nem szeretnénk hosszadalmasabb falburkolásba, csempézésbe kezdeni, azonban mégis lemosható, vízálló felületre van szükségünk, kitűnően használható az általunk forgalmazott Ceramics falburkoló. Egyszerűen csak tapétaragasztó vagy diszperziós ragasztó segítségével a tekercset folyamatosan görgetve ragasszuk fel. Eltávolítása is roppant egyszerű, csak lehúzzuk a falról fent hagyva a hátsó papír réteget, amely kitűnő alapjául szolgál majd a következő tapétázásnak.