Öntapadós tapéta, matrica, fólia

webáruház - Magyarország legnagyobb online

öntapadós tapéta, matrica, fólia

választéka.
MENÜ
Főoldal
Bemutatóterem
Szállátási feltételek
Vevőszolgálat
Gyakori kérdések
Üzleteink nyitvatartása
Add el te!
Főoldal arrow Tapétázási tanácsok arrow Gekkofix öntapadós tapéta
Gekkofix öntapadós tapéta

A Van Merksteijn Plastics kiváló minőségű öntapadós dekoratív öntapadós fóliákat gyárt.  A gyártás helye Hollandiában van.  Az öntapadós tapéta termékeket több féle méretben  gyártják.  Ezek a Gekkofix termékek mindegyike saját specifikációival és minőségi bizonyítvánnyal rendelkezik.  A gondosan kiválasztott formatervek, azok megjelenése a piaci igények figyelembevételével készül. A termékskála több mint 200 mintával rendelkezik, melyek mindegyike több különböző méretben kapható. Biztosak lehetünk abban, hogy ez a kollekció magában foglalja mindazt, amire szüksége van a kedves vásárlónak amikor üzletünk kínálatában vásárol a gyár termékeiből.  A Van Merksteijn Plastics hegesztett technológiát alkalmaz minden öntapadós fólia nyomtatási formára. A Gekkofix az innovációra és a kiváló minőségre összpontosít.

 

A gyárnak 45 éves tapasztalata van a saját márkás termékek előállításában. Az elmúl időszakban saját termékként gyártották az Alkor Deco, a Venilia, a Fablon, a IXA, az Easyfix öntapadó tapéta termékcsaládokat is.

 

A forgalmazott Gekkofix termékeket 45,0 cm, 67,5 cm, 90,0 szélességben és 15,0m hosszúságban forgalmazzuk üzleteinkben és web áruházunkban. A Gekkofix öntapadós fólia design különbözik a dc-fix és az Alkor termékcsaládtól, ezért érdemes választani a lakások, bútorok dekorálására. Ha nem találja az üzletünkben a keresett öntapadós fóliát, akkor a katalógus alapján beszerezzük Önnek a szükséges kínálatot.

 

Gekkofix márkájú öntapadós tapéták

 

Tapétázási tanácsadó: Mészáros Árpád ügyvezető +361 788 5095